Een chauffeur zit noodgedwongen stil

Een chauffeur zit in de kantine koffie te drinken.. Reden? De was is nog niet klaar. De afdeling "vuilsorteer" is te laat begonnen met het uitpakken van het wasgoed van de klant en alles loopt hierdoor vertraging op. Nog een geluk dat ze het niet helemaal vergeten zijn…

Dankzij de planborden is direct inzichtelijk welke klanten op welk tijdstip verwerkt moeten worden. Per dag per tijdsblok is inzichtelijk wanneer ze de klant moeten gaan uitpakken. Een klant vergeten? Dat is ook verleden tijd. Het planbord maakt de medewerkers iedere keer weer attent welke klant als volgende uitgepakt dient te worden.

Planbord_uitpak

Route als basis

De basis voor onze planborden zijn de routes van de chauffeur. Hiermee wordt per planbord bepaald wanneer een klant verwerkt dient te worden. Uiteraard kan dit in bepaalde gevallen niet geheel opgaan. Op eenvoudige wijze kunt u hier dan nog (indien gewenst) van afwijken. Aangezien de samenstelling van het wasgoed per klant in Virtual Laundry bekend is, komen ook alleen die klanten op de betreffende planborden voor.

Transport

Met de planborden van Virtual Laundry zal een chauffeur niet meer hoeven wachten op het wasgoed doordat er te laat aan is begonnen.

Een planbord op deze afdeling binnen uw wasserij kan daarnaast nog de volgende voordelen bieden:

 

  • KG registratie vergeten
  • Telling van bepaalde artikelen vergeten
  • Verkeerde aantallen ingegeven
  • Verkeerd gewogen
  • Te weinig uren gepland om alles op tijd klaar te hebben
  • Klant te vroeg uitgepakt

2021 Virtual Laundry     Gebruikersrechtovereenkomst

Webdevelopment & design by iT2 Websites & Design