Kostprijs

Ik krijg het steeds drukker, maar verdien steeds minder.. 

Virtual Laundry zorgt ervoor dat de kostprijs wordt bepaald op basis van gedetailleerde informatie. De kostprijs module geeft tot op detailniveau inzicht in de kosten: per artikel, per productiestroom, per klant en per klantgroep. Hiermee wordt duidelijk hoe uw wasserij presteert, in zijn totaliteit én toegewezen aan de verschillende afdelingen, klanten en producten.

Vl flowchart

Kostprijzen per bedrijf, per klant en zelfs per artikel zijn voorhanden in Virtual Laundry. Dit kunt u ook berekenen voor potentiele klanten. Denk hierbij aan: "wat doet deze nieuwe klant met mijn bedrijf" en "wat zouden de prijzen moeten zijn".

Ook is in 1 oogopslag te zien welke klanten een positieve bijdrage hebben en welke niet, de zogenaamde “Winners-Losers”.

Uiteraard worden hierbij niet alleen de productiekosten meegenomen, maar krijgt u een overzicht van het totaal.

Winners Losers

Om een kostprijs te bepalen worden uiteraard niet alleen de productiekosten meegenomen, maar u krijgt een overzicht van het totaal.
U kunt per klant inzoomen en bekijken welke artikelen een positieve- dan wel negatieve bijdrage hebben in het rendement van de klant.

Door de vooraf gestelde normen periodiek te monitoren, blijft de kostprijs juist en actueel.

 

Wilt u het nog nauwkeuriger? Virtual Laundry beschikt over een uitgebreide kostenverdeelstaat. Hiermee kunt u per klant tot in het kleinste detail de kosten toekennen. 

Unitkalkulatie

2021 Virtual Laundry     Gebruikersrechtovereenkomst

Webdevelopment & design by iT2 Websites & Design